אוכל

הבייגל טוסט המושלם- כשר לפסח ודל בפחמימות

בייגל טוסט
קרדיט Yummyblogvideo

קל להכנה, זריז ביותר (אין זמן התפחה, זמן עבודה 10 דקות) *בונוס – הוא גם דל פחמימות ועשיר בחלבון*

הוא אולי אחד המתכונים היותר רלוונטיים, במיוחד בתקופה הזו היות והוא גם כשר לפסח (מי אמר שאי אפשר ליהנות מטוסט מושחת גם בפסח?)

בנוסף בגלל היותו דל פחמימות ועשיר בחלבון הוא בהחלט יכול להיכנס לחיינו בכל ימות השנה ולהוות תחליף בריא יותר לגרסת החיטה.

הקמח שממנו עשוי הבייגל בעצם מתבסס על קמח שקדים ועל גבינות. (מושחת כבר אמרתי? 😍)

 

מצרכים (4 בייגלים בינוניים):

  • מוצרלה מגורדת 2 כוסות
  • גבינת שמנת חצי כוס (ניתן להמיר בריקוטה למריחה בטעם שמנת 5%, יוצא מעולה)
  • ביצה אחת
  • אבקת אפיה כפית
  • קמח שקדים כוס וחצי
  • זרעי פרג* (אפשר להמיר גם בשומשום וכל העולם על דעתכם

להרכבת הטוסט: רוטב פיצה, צ’דר ומוצרלה

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים את המוצרלה ואת גבינת שמנת

2. מכניסים למיקרו ל-2 דקות

3. מוסיפים את הביצה ומערבבים

4. מוסיפים את אבקת האפיה ואת קמח השקדים ומערבבים

*הבצק שמתקבל מאוד דביק, זה תקין. כדי לעבוד איתו טוב יותר ניתן לשמן את הידיים או להקפיא אותו לחצי שעה ולהמשיך

5. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה

6. יוצרים ארבעה נקניקים מהבצק וסוגרים אותם כעיגול חלול

7. מפזרים פרג

8. אופים את הבייגלים 10-12 דקות, עד שמשחימים.

 

 

 

 

Shirly Hay
נכתב על ידי
לחץ על מנת להגיב

פרסם תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

בחזרה למעלה .