פטו’ציני שמנת פטריות וחתיכות סלמון*לא חובה, אם עדיין לא ניסיתם, אתם חייבים!
פסטה שמנת עשירה שכזאת, שפשוט אין סיכוי שתפסיקו לזלול.
מצרכים
500 גרם פסטה פטוצ’יני
סלסלת פטריות
500 מ”ל שמנת לבישול
2 קוביות בזיליקום קפוא *אפשר גם תבלין
3 שיני שום
חצי כפית מלח
קמצוץ אגוז מוסקט
קמצוץ הל
כף אבקת מרק בטעם עוף*פרווה
נתח סלמון בינוני
אופן ההכנה
הפסטה:
- מרתיחים מים, מוסיפים מעט שמן ומלח
- כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומנמיכים לאש בינונית לכ-8 דקות
- לסנן את המים כשמוכן (לא לשטוף את הפסטה).
הרוטב:
- בסיר נפרד יש להוסיף את הפטריות חתוכות לפרוסות.
- לאחר כמה דקות בישול להוסיף את השמנת, בזיליקום, מלח, 3 שיני שום כתושות, הל, אגוז מוסקט ולערבב.
- להוסיף את הסלמון חתוך לחתיכות.
- כשהרוטב מבעבע לקחת קערית קטנה לקחת מעט מהרוטב להוסיף את האבקת מרק ולערבב בקערה עד שהאבקה נמסה ולהוסיף לרוטב.
- להעביר פסטה לצלחת, לפזר גבינה צהובה, להוסיף את הרוטב ולהוסיף מעט פרמז’ן
לחצו על התמונה לצפייה במתכון הווידאו
שתפו אם אהבתם❤️

אוהב אוכל
04/05/2020 12:57
וואו לאחרונה כל תפריט ומתכון של יאמי ממש ממש מגרה
Yummy
04/05/2020 21:30
איזה כיף, נשמח לשמוע אם תנסה!