מתכונים

הפסטה שמנת המושלמת

פסטה בשמנת עם פטריות
Yummyblogvideo

פטו’ציני שמנת פטריות וחתיכות סלמון*לא חובה, אם עדיין לא ניסיתם, אתם חייבים!

פסטה שמנת עשירה שכזאת, שפשוט אין סיכוי שתפסיקו לזלול.

מצרכים

500 גרם פסטה פטוצ’יני

סלסלת פטריות

500 מ”ל שמנת לבישול

2 קוביות בזיליקום קפוא *אפשר גם תבלין

3 שיני שום

חצי כפית מלח

קמצוץ אגוז מוסקט

קמצוץ הל

כף אבקת מרק בטעם עוף*פרווה

נתח סלמון בינוני

אופן ההכנה

הפסטה:

  1. מרתיחים מים, מוסיפים מעט שמן ומלח
  2. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומנמיכים לאש בינונית לכ-8 דקות
  3. לסנן את המים כשמוכן (לא לשטוף את הפסטה).

הרוטב:

  1. בסיר נפרד יש להוסיף את הפטריות חתוכות לפרוסות.
  2. לאחר כמה דקות בישול להוסיף את השמנת, בזיליקום, מלח, 3 שיני שום כתושות, הל, אגוז מוסקט ולערבב.
  3. להוסיף את הסלמון חתוך לחתיכות.
  4. כשהרוטב מבעבע לקחת קערית קטנה לקחת מעט מהרוטב להוסיף את האבקת מרק ולערבב בקערה עד שהאבקה נמסה ולהוסיף לרוטב.
  5. להעביר פסטה לצלחת, לפזר גבינה צהובה, להוסיף את הרוטב ולהוסיף מעט פרמז’ן

לחצו על התמונה לצפייה במתכון הווידאו

שתפו אם אהבתם❤️

 

Shirly Hay
נכתב על ידי
2 תגובות

2 תגובות

  1. Avatar

    אוהב אוכל

    04/05/2020 12:57

    וואו לאחרונה כל תפריט ומתכון של יאמי ממש ממש מגרה

    • Yummy

      04/05/2020 21:30

      איזה כיף, נשמח לשמוע אם תנסה!

פרסם תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

בחזרה למעלה .