מתכונים

העראיס של השכונה

עראיס
קרדיט: אלבום פרטי

עראיס לצד סלט חריף וטחינה (כמות 10 מנות)

מצרכים לתערובת הבשר

  • מצרכים עראיס
  • קילו בשר עגל( או כל סוג בשר אחר שאתם אוהבים)
  • בצל גדול
  • 2 שיניי שום מקולפים
  • חצי חבילת כוסברה
  • 1/3 כוס שמן
  • כף מלח
  • קורט פלפל שחור
  • קורט פלפל לבן
  • קורט ראס אל חנות
  • 10 פיתות

לסלט

  • 4 עגבניות
  • 3 מלפפון
  • 2 פלפל ירוק חריף
  • 1/3 כוס שמן
  • חצי לימון
  • קורט מלח

לטחינה

  • כוס שלמה של טחינה גולמית(כוס חד”פ שתייה קרה)
  • חצי לימון
  • כפית מלח
  • כוס וחצי מים קרים
  • 2 שיניי שום
  • הוראות הכנה – בתוך קערה מגרדים 2 שיניים שום, מוסיפים טחינה וחצי לימון ומערבבים. מוסיפים מים קרים, מלח ומערבבים עד למרקם סמיך ואחיד.

 

הוראות הכנה:

 

  1. מקלפים  את הבצל והשום ומגרדים בקערה וסוחטים מהם את הנוזלים
  2. מוסיפים את הבשר השמן והתבלינים
  3. מערבבים הכל היטב ומניחים לתערובת בערך 10 דק שהטעמים יתחברו
  4. חותכים את הפיתות לחצי
  5. מערבבים את תערובת הבשר וממלאים את חצאי הפיתות.
  6. מחממים מחבת פסים וצורבים את חצאי הפיתות כ-7 דק כל צד.
  7. מגישים לצד הטחינה והסלט ותיאבון

עראיס

עראיס בתיאבון

 

קרן לסרי
נכתב על ידי
באר שבעית, חיה ונושמת מטבח. בכל שבוע אשתף אתכם במתכונים שלי ואסביר איך להכין אותם בצורה הקלה ביותר.
לחץ על מנת להגיב

פרסם תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

בחזרה למעלה .