מתכונים

המטבוחה האמיתית

מטבוחה
קרדיט: אלבום פרטי

מטבוחה מרוקאית הממרח של המרוקאים קבוע אצלנו כל השבוע, מומלץ לאכול עם חלה ביתית.

5 מרכיבים פשוטים ויש לכם מטבוחה (מרכיבים להכנת קילו)

מצרכים:

  •  2 וחצי קילו עגבניות אדומות בינוניות בערך 20 יח’
  • 10 פלפלים ירוקים חריפים
  • 15 שיני שום מקולף
  • 2 כוסות שמן
  • כף מלח
מטבוחה מצרכים

קרדיט: אלבום פרטי

 

הוראות הכנה :

  1. חותכים לקוביות קטנות את העגבניות והפלפלים
  2. ואת השום קוצצים
  3. שופכים לתוך הסיר (מומלץ סיר עמוק)
  4. מעל התערובת כוס וחצי שמן ומערבבים
  5. מכסים את הסיר שמים על אש גבוהה כ 10 דק’
  6. ולאחר מכן מסירים את המכסה ומנמיכים את האש לאש נמוכה ומבשלים לעוד כ שעתיים
  7. לערבב מידי פעם

הוראות הכנה מטבוחה

• טיפ קטן

לאחר 40 דק שהסיר על האש, מועכים את התערובת עם (מועך פירה).

חלה חמה בצד ובתיאבון

 

קרן לסרי
נכתב על ידי
באר שבעית, חיה ונושמת מטבח. בכל שבוע אשתף אתכם במתכונים שלי ואסביר איך להכין אותם בצורה הקלה ביותר.
לחץ על מנת להגיב

פרסם תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

בחזרה למעלה .