מתכונים

את כדורי הגבינה האלו חייבים לערב החג!

Yummyblogvideo

איך אני אוהבת את שבועות, בכללי אני חולת גבינות והאם יש דבר כיף יותר מכדור קטן עדין ויפה שמלא בכל טוב?

מנה ראשונה שתפתח לכולם את התיאבון, יפה ומגרה על השולחן ופשוט כל כך טעימה, שתוך 5 דקות כבר יטרפו את כולה

כדורי הארנצ’יני המפורסמים בגרסה החדשה, ממולאים בכל הטוב שתוכלו לחשוב

מצרכים:
. כוס וחצי אורז עגול
. 3 כוסות מים
. חצי כפית מלח
. כוס מוצרלה מגורדת
. כוס גאודה או צהובה מגורדת
. חצי כוס פרמז’ן
. חצי כוס גבינת צ’דר מגורדת
. שום כתוש שן אחת
. 2 כפות עירית קצוצה
. כדורי בייבי מוצרלה
. ביצה
. פירורי לחם
. שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
1. לשטוף את האורז טוב ולהעביר לסיר על אש גבוהה
2. להוסיף את המים והמלח ולערבב (להשאיר ללא מכסה)
3. כשמבעבע להניח על הסיר מגבת ולכסות עם מכסה להוריד לאש נמוכה ל20 דקות
4. להוסיף את הגבינות המגורדות, השום והעירית, לערבב טוב ולהוריד מהאש
5. לתת לסיר לעמוד חצי שעה להתקרר
6. לקחת מעט מהתערובת להכניס בתוכה כדור מוצרלה ולסגור בצורת כדור (לשים לב שכל הכדור המוצרלה מכוסה בתערובת)
7. לטבול בביצה, בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק עד שמזהיב.
*מומלץ להגיש עם סלסה

הקליקו על התמונה לצפייה במתכון הוידיאו

Shirly Hay
נכתב על ידי
לחץ על מנת להגיב

פרסם תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

בחזרה למעלה .