אוכל

סמבוסק משולשת פטריות מושלם

Yummyblogvideo

לדאבוני, אני מכורה לבצקים וגבינות מכל הסוגים (ובעצם מי לא?) איך שטעמתי את הסמבוסק משולשת פטריות ב”מפגש השייח”  פשוט התמכרתי וידעתי שאני חייבת את זה אצלי בבית! מפוצץ בגבינה מותכת ועם בצק אוורירי וממכר

בקיצור, תהיו מוכנים לזה שאם הכנתם אותו פעם אחת, יכריחו אתכם להכין שוב. ראו הוזהרתם 😛

*המתכון מיועד ל2 סמבוסקים

מצרכים

  • 2 כוסות קמח
  • 2 כוסות מים
  • חצי כפית מלח
  • כפית סוכר
  • 2 כפות שמן
  • חצי כפית שמרים
  • חצי סלסלת פטריות חתוכות
  • 6 משולשי גבינה מותכת
  • ביצה
  • שומשום

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הקמח עם המלח והסוכר
  2. מוסיפים את השמרים
  3. מוסיפים את המים והשמן
  4. מערבבים טוב ומתחים ללוש את הבצק עד שהוא חלק ואחיד
  5. מקמחים מעט, סוגרים בניילון נצמד או מגבת ומשאירים לתפיחה 40 דקות
  6. מחלקים לשניים את הבצק
  7. משטחים ופותחים את הבצק לעיגול
  8. בצד של הבצק מניחים את 3 משולשי גבינה מותכת + פטריות.
  9. סוגרים את הבצק
  10. מברישים בביצה ומפזרים שומשום
  11. מכניסים לתנור ל10-15 דקות בחום 180 מעלות

לחצו על התמונה לצפייה במתכון

Shirly Hay
נכתב על ידי
2 תגובות

2 תגובות

  1. Avatar

    אסתר

    09/11/2020 13:52

    המתכון מעולה אבל ישנה טעות קטנה מידי הרבה מים ביחס לקמח, והייתי צריכה להוסיף עוד קילו קמח!

    • Avatar

      אני

      16/11/2020 12:57

      נכון מאוד!!! ממש מעצבן

פרסם תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

בחזרה למעלה .